Letar du en svensk chatroulette?

Att hitta en svensk Chatroulette är inte särskilt svårt – det svåra kan vara att hitta den plats där man känner att man passar in och får den kontakt man söker. Det finns flera svenska versioner av den klassiska Chatroulette.com där nivån på användare och vilken typ av användare det är skiljer enormt mellan platserna.

Vi har tidigare rekommenderat chatroulette.se och det står vi fast vid. Här hittar du en hel del användare och det finns även stöd för att  registrera sig om man vill välja användare mer specifikt. Förvänta dig dock inte att bara tjejer dyker upp, då mixen består av betydligt mer killar än tjejer precis som vanligt.

Kika även in på omegle.com där man får möjlighet att välja ett intresse och då kan skriva in Sverige eller Sweden för att komma i kontakt med mer svenska användare.

Men testa gärna på något nytt och gå ut på en utländsk chatroulette sida. Du får ett härligt utbyte av en ny kultur och är ett perfekt sätt att både få restips från andra länder samt att träna på engelskan. Gå då till den klassika Chatroulette där utbudet är stort samt att det är bra modererat.