Nytt community växer fram

Jag har i dagarna fått nys om ett nytt community för vuxna. Ni hittar sidan på NattChatt – ett nytt community för vuxna. Som deras tagline säger så är det bara för människor som är vuxna och söker kontakt med andra vuxna. Allt sköts digitalt och ni kan prata med varandra och även skicka privata bilder till varandra.

Vad som är unikt med detta community är det byggs just nu och de söker efter några medlemmar som idag använder andra communitys för att ta fram ett bra alternativ på marknaden för oss användare.

Nyfiket så frågade jag direkt om stöd för webbkamera och de lät inte helt främmande till det, men har idag ingen plan på när det kan vara möjligt. Fokus ligger först och främst att bygga upp ett antal medlemmar och därefter bygga på med de funktioner som efterfrågas.

Jag fick efter mitt förslag i alla fall se att de lagt till stöd för annonser där man kan söka efter andra att chatta med via webbkamera. Det om något är ett tecken att de lyssnar och tar vara på den feedback de får till sig.

Så ett tips från mig – gå in på sidan och registrera er redan idag. De tar även feedback på [email protected] om ni vill skicka dem ett förslag. Lägg gärna till att ni vill ha stöd för webbkamera – det är något jag saknar mycket i de andra plattformarna. 😁